Priser och bokning maj 2020

Underbart läge mitt i Nerja

Priser & Boende

9-16 maj 2020. Inställd t.v.


I den situation som uppkommit i vår vackra värld så är majresan t.v. inställd. De som redan hade bokat denna resa har valt att lägga sin anmälningsavgift på septemberresan tills vidare. Nu tar vi hand  om varandra och vår vackra värld. Stay safe!


Du bor på lägenhetshotellet Nerjaluna och bokar din vistelse via Boka Nerja som står som arrangör för denna resa. Förutom ett underbart boende erbjuder Boka Nerja frukost, transfer och utflykter. Alla rum har  tv, gratis wifi, dusch & AC. För att bilda dig en uppfattning om de olika boendealternativen och läsa mer om hotellet, utflykter & avbokningsregler se: www.bokanerja.se/Nerjaluna.


 

Alla anmälningar görs via Boka Nerja direkt på Boka Nerjas hemsida och i länken ovan. Du anger vid bokningen att det gäller yogaveckan 9-16 maj med Elisabeth, om du vill ha ett enkelrum eller dela boendet, vem du vill dela rum med om du reser tillsammans med någon.  Avbokningsskydd ingår inte i priset utan det får du lägga till själv.


 PRIS I   MAJ 2020:  675 Euro för del i dubbelrum.

Inkluderar:

Transfer Malaga-Nerja t.o.r när du bokar rekommenderat flyg

Frukost alla dagar

Väkomstmingel med Tapastallrik, färsk juice och cava.

Yogakursen med 10 yogapass

Tillägg eget sovrum 125€, tillägg egen lägenhet 250€

Vid bokning så betalar du en reservationsavgift på 200€ för att säkra ditt deltagande. Denna avgift är inte återbetalningsbar.

 


FLYG. Du kan boka vi Boka Nerjas länk eller boka på egen hand. Om du väljer det rekommenderade flyget som Elisabeth har vi gemensam transfer. Om du bokar annat flyg meddelar du  Boka Nerja om när du anländer och avreser så att dom kan ordna transfer som blir  något dyrare om du ska ha egen transfer.  När du bokar flyget via Boka Nerja ingår också din resväska. Kan vara värt att komma ihåg. Sån blir alltid lite dyrare när man lagt till på priset man själv hittat. Avbokningskydd tillkommer.


 

För dig som är bor på annan plats i Nerja och vill vara med på yogan kan du självklart vara med. Du behöver en egen yogamatta och priset är 25 Euro per tillfälle.

 


Lägenhetshotellet Nerjaluna har mycket fräscha och helt nybyggda lägenheter mitt i gamla stan. Detta hus har 6 studios, 2 lägenheter med ett sovrum och 3 lägenheter med två sovrum. Stora gemensamma utrymmen och takterrass med pool. Stor vacker och tyst innergård. Där finns stort ljust yogarum. Tvättstuga. Hiss.Ohm Shanti, shanti, shanti


Elisabeth


Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn