Yoga & Måla i Nerja sept 2020

Jag trodde inte jag kunde måla men med Maria och Fredriks pedagogiska och härliga sätt att lära ut har jag lärt mig så mycket. Alla kan! Trädet i byn Salares några mil från Nerja är en av mina favoritplatser/

Elisabeth

Yoga & Måla i Nerja den 5-12 september 2020. Här väntar vi fortfarande på pris.Två kurser i kombination i härliga Nerja

• Vi har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs  & målarkurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 5-12 september  2020 med  yogaläraren Elisabeth Nilsson  och konstnärerna Fredrik Johansson Marle och Maria Oscarsson Marle.


Hösten 2017  hade vi premiär för en solig vecka i Nerja, Spanien med både YOGA & MÅLA. Det var en succé så vi fortsatte 2018 och 2019. Nu är det dags för en vecka till 2020.


  Inga förkunskaper behövs varken i yoga eller målning. Vi är där vi är, lär oss grunder, att växa, andas och ha roligt. Vi börjar dagen med yoga på takterassen, äter en gemensam frukost och därefter målar vi i några timmar. Vi kommer måla på takterassen, på stranden, parken och i mysiga gränder. Sol, bad & strandliv i högsommarvärme. Dagen avslutas med ett lugnt skönt yogapass. En dag är helt ledig!Ett grundkit till målningen finns att köpa till rabatterat pris i webshopen: www.konstartera.se

Akrylfärg Sennilier abstrakt 120 ml: Cad Red hue, Cad yellow hue, Ultramarine, Raw umber, Yellow ochre, Titanium white, Galeria 60 ml Prussian Blue och Lemon Yellow.

Ritkol, Avrivningspalett 50 papper, Akrylpenslar nr stl 20, stl 12, stl 8, stl 2. Pris: 700 kr


Ta med Skissblock, blyertspennor & sudd

Vi tar med extra akrylfärg, duk och papper

Ta gärna med det ni har lust till i material i övrigt tex. grafikpennor, akvarellkit, akvarellpennor m.m.

Om ni inte redan har dessa material så finns allt att köpa eller beställa hos oss på Konstartera.se i vår webbshop. I webbshopen väljer du  "Nerja Kit art.nr 37" och om du vill ha något utöver kitet. Du väljer "Hämta i butik" under leveranssätt och du får då ditt material på Arlanda innan inchekningen.

Vi tar med oljefärg som vi bjuder på de två första målardagarna, därefter målar vi i akryl på grund av torktid. Vi tar med, och lånar ut, målartillbehör såsom fältstaffli, målartejp m.m. Målarunderlag finns 30x40 och en duk per dag ingår i priset (30x40).


Målerikursen

Friluftsmåleri i olja och akryl, i fantastisk miljö. Det blir en vecka med övningar i komposition, färglära, perspektiv, form, ljus och skugga. Under bar himmel, på en mysig bakgata, längs strandpromenaden, vid bergets fot, med medelhavet som fond.

Efter en inspirerande genomgång hittar du ”din plats i solen” och med handledning av konstnärsparet Fredrik Johansson Marle & Maria Oscarsson Marle, skapar du under dagen o trivs i skuggan vid eftermiddagens genomgång. Vi lär av varandra, diskuterar motiv, temperament, känsla och konst. Under lättsamma former umgås vi med penslar och färg tillsammans.

Fyll på med intryck, hitta ditt uttryck.


www.fredrikjohanssonmarle.se

www.mariaoscarssonmarle.se

www.konstartera.se


 Maria & Fredrik


Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn