Yoga till Havs

Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn

 

DATUM FÖR 2018 KOMMER UPPDATERAS I MARS

 

Följ med på en tur där du får njuta av både kajakpaddling och yoga. Det här är en perfekt kombination som passar både nybörjare och de som provat tidigare.Vad ditt mål än må vara: att bli lugnare, att kontrollera din kropp, att nå ett högre medvetande eller alla dessa saker samtidigt kommer yogan och paddlingen att ge dig mer balans, harmoni och frihet. Yoga är en enkel väg som ger både styrka och flexibilitet. Tempot är vänligt med fokus på dig som individ.

 

Innan turen startar har vår kajakinstruktör en genomgång av kajaken och övrig utrustning samt paddelteknik. Yogan utförs på yogamattor på en ö i skärgården och där vi har havet som blickfång. Yogan och kajakpaddlingen passar dig som är både nybörjare och för dig som provat på tidigare. Yogan och paddlingen anpassas efter gruppen. Vi avslutar med en fika på stranden innan vi sakta paddlar hemåt med kajakerna. Du hittar mer information och bokar din plats på Nynäs Kajak & Upplevelse.

 

 

NYHET!

Upplev våran fantastiska skärgård med yoga & lunchbuffé. Den här dagen har vi Nynäshamns Taxibåt, Folke, för oss själva mellan kl 10.00-16.00. Kapten Thomas kommer ta oss på en dagstur bland våra vackra öar, anpassat efter väder & vind. Kanske Nottarö, kanske Landsort, eller någon annan vacker plats. Vi kommer göra strandhugg för yoga, lunch och bad. Har vi tur träffar vi sälarna. Skärgårdsbuffé från Nynäshamns Catering. Pris 750kr. Ingår: Båttur, lunchbuffé, kaffe/te & kaka, yoga & yogamatta. Berätta om det är något i matväg du inte tål. Varmt välkommen till en dag på sjön!

 

För att anmäla dig till båtturen kan du välja att skicka ett sms till 0736341087 eller skicka ett meddelande i formuläret under sidan kontakt.. Önskar dig en riktigt trevlig sommar! Namasté/ Elisabeth

 

 

 

 

Ohm Shanti, shanti, shanti

 

Elisabeth