Priser Maj 2019

Underbart läge mitt i Nerja

Priser & Boende

9-16 maj 2020 kommer så snart vi fått flygpriser.


Du bor på lägenhetshotellet Nerjaluna och bokar din vistelse via Boka Nerja som står som arrangör för denna resa. Förutom ett underbart boende erbjuder Boka Nerja frukost, transfer och utflykter. Alla rum har  tv, gratis wifi, dusch & AC. För att bilda dig en uppfattning om de olika boendealternativen och läsa mer om hotellet, utflykter & avbokningsregler se: www.bokanerja.se/Nerjaluna.


 

Alla anmälningar görs via Boka Nerja direkt på Boka Nerjas hemsida.   Du anger vid bokningen att det gäller yogaveckan 9-16 maj med Elisabeth, om du vill ha ett enkelrum eller dela boendet, vem du vill dela rum med om du reser tillsammans med någon.  Avbokningsskydd ingår inte i priset utan det får du lägga till själv.


 


 

PRIS I   MAJ 2019:  657 Euro för del i dubbelrum

PRIS FÖR MAJ 2020 kommer i slutet av 2019.

Tillägg eget sovrum 125€, tillägg egen lägenhet 250€

I detta pris ingår  transfer Malaga-Nerja t.o.r när du bokar rekommenderat flyg (Norwegian 9/5 kl. 11 och hem 16/5 kl. 14.30); Delat boende i dubbelrum (egen säng i delat rum) samt frukost och yogakurs.

Vid bokning så betalar du en reservationsavgift på 200€ för att säkra ditt deltagande. Denna avgift är inte återbetalningsbar.

 


FLYG. Du bokar flyget själv enl ovan om du vill flyga samma flyg som Elisabeth och ha gemensamm transfer. Meddela Boka Nerja om när du anländer och avreser så att dom kan ordna transfer som blir  något dyrare om du ska ha egen transfer. Boka Nerja kan också hjälpa dig med att boka flyg till bästa dagspris i samband med din bokning. m


Avbokningskydd tillkommer.


 

För dig som är bor på annan plats i Nerja och vill vara med på yogan kan du självklart vara med. Du behöver en egen yogamatta och priset är 25 Euro per tillfälle.

 


Lägenhetshotellet Nerjaluna har mycket fräscha och helt nybyggda lägenheter mitt i gamla stan. Detta hus har 6 studios, 2 lägenheter med ett sovrum och 3 lägenheter med två sovrum. Stora gemensamma utrymmen och takterrass med pool. Stor vacker och tyst innergård. Där finns stort ljust yogarum. Tvättstuga. Hiss.Ohm Shanti, shanti, shanti


Elisabeth


Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn