Priser Maj 2018

Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn

 

Priser & Boende

Pris för majresan 2019 kommer i slutet av sommaren 2018

 

 

Du bor på lägenhetshotellet Nerjaluna och bokar din vistelse via Boka Nerja som står som arrangör för denna resa. Förutom ett underbart boende erbjuder Boka Nerja frukost, transfer och utflykter. Alla rum har tv, gratis wifi, dusch & AC. För att bilda dig en uppfattning om de olika boendealternativen och läsa mer om hotellet, utflykter & avbokningsregler se: www.bokanerja.se/Nerjaluna.

 

Alla anmälningar görs via Boka Nerja direkt på Boka Nerjas hemsida. Du anger vid bokningen att det gäller yogaveckan 9-16 maj med Elisabeth, om du vill ha ett enkelrum eller dela boendet, vem du vill dela rum med om du reser tillsammans med någon. Avbokningsskydd ingår inte i priset utan det får du lägga till själv. Det kommer en länk för anmälan till denna resa i slutet av sommaren 2018

 

 

Du kan självklart boka ditt flyg själv eller med hjälp av Boka Nerja efter detta datum och boka boende i mån av plats.

 

 

PRIS I MAJ 2019 kommer i slutet av sommaren 2018

 

Priset för maj 2018 var för del i dubbelrum 922 Euro

 

Tillägg för eget rum i delad lägenhet 100 Euro

 

Tillägg för egen lägenhet 200 Euro

 

Avbokningskydd tillkommer.

 

För dig som är bor på annan plats i Nerja och vill vara med på yogan kan du självklart vara med. Du behöver en egen yogamatta och priset är 19 Euro per tillfälle.

 

Lägenhetshotellet Nerjaluna har mycket fräscha och helt nybyggda lägenheter mitt i gamla stan. Detta hus har 6 studios, 2 lägenheter med ett sovrum och 3 lägenheter med två sovrum. Stora gemensamma utrymmen och takterrass med pool. Stor vacker och tyst innergård. Där finns stort ljust yogarum. Tvättstuga. Hiss.

 

 

 

 

 

 

Ohm Shanti, shanti, shanti

 

Elisabeth

 

Underbart läge mitt i Nerja