Yoga & Måla i Nerja

Jag trodde inte jag kunde måla men med Maria och Fredriks pedagogiska och härliga sätt att lära ut har jag lärt mig så mycket. Alla kan! Trädet i byn Salares några mil från Nerja är en av mina favoritplatser/

Elisabeth

Lär dig måla i Nerjas fantastiska miljö. Yoga & Måla i Nerja den 8-15 september 2019. Pris hittar du i länken "Pris september 19" som kommer så snart vi fått pris för flyget.

 

 

Två kurser i kombination i härliga Nerja

• Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs & målarkurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 8-15 september 2019 med yogaläraren Elisabeth Nilsson och konstnärerna Fredrik Johansson Marle och Maria Johansson Marle.

 

Hösten 2017 hade vi premiär för en solig vecka i Nerja, Spanien med både YOGA & MÅLA. Det var en succé så vi fortsatte 2018 och nu är det dags för en vecka till 2019.

 

Inga förkunskaper behövs varken i yoga eller målning. Vi är där vi är, lär oss grunder, att växa, andas och ha roligt. Vi börjar dagen med yoga på takterassen, äter en gemensam frukost och därefter målar vi i några timmar. Vi kommer måla på takterassen, på stranden, parken och i mysiga gränder. Sol, bad & strandliv i högsommarvärme. Dagen avslutas med ett lugnt skönt yogapass.

 

 

Ett grundkit till målningen finns att köpa som du får på Arlanda innan incheckning den första veckan och på plats i Nerja den andra veckan, till rabatterat pris

Akrylfärg Sennilier abstrakt 120 ml: Cad Red hue, Cad yellow hue, Ultramarine, Raw umber, Yellow ochre, Titanium white,

Ritkol, Avrivningspalett 50 papper, Akrylpenslar nr stl 20, stl 12, stl 8, stl 2 samt två dukbitar i bomull till de två första målardagarna.

Pris: 700 kr

Extra och andra färger finns att köpa på plats i Nerja.

 

Ta med Skissblock, blyertspennor & sudd

Vi tar med extra akrylfärg, duk och papper

Ta gärna med det ni har lust till i material i övrigt tex. grafikpennor, akvarellkit, akvarellpennor m.m.

Om ni inte redan har dessa material så finns allt att köpa eller beställa hos oss på Konstartera. Detta kan levereras till Arlanda innan avgång den första veckan.

Vi tar med oljefärg som vi bjuder på de två första målardagarna, därefter målar vi i akryl på grund av torktid. Vi tar med, och lånar ut, målartillbehör såsom fältstaffli, målartejp m.m. Målarunderlag finns

 

Målerikursen

Friluftsmåleri i olja och akryl, i fantastisk miljö. Det blir en vecka med övningar i komposition, färglära, perspektiv, form, ljus och skugga. Under bar himmel, på en mysig bakgata, längs strandpromenaden, vid bergets fot, med medelhavet som fond.

Efter en inspirerande genomgång hittar du ”din plats i solen” och med handledning av konstnärsparet Fredrik Johansson Marle & Maria Oscarsson Marle, skapar du under dagen o trivs i skuggan vid eftermiddagens genomgång. Vi lär av varandra, diskuterar motiv, temperament, känsla och konst. Under lättsamma former umgås vi med penslar och färg tillsammans.

Fyll på med intryck, hitta ditt uttryck.

 

www.fredrikjohanssonmarle.se

www.mariaoscarssonmarle.se

www.konstartera.se

 

 

 

Maria & Fredrik

 

Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn