Nerja, Spanien

Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn

 

Har glädjen att kunna erbjuda två yogaresor varje år till Nerja. Vi erbjuder en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. 9-16 maj. Den 9-16 & 16-23 september erbjuder vi två veckor Yoga & Måla 2018. Välj en vecka eller båda

 

Tillsammans tjuvstartar vi sommaren i maj 2018 eller förlänger sommaren i september i den lilla vackra staden Nerja. Vi erbjuder en kursvecka med sköna yogapass, promenader, god mat och trevligt boende på lägenhetshotellet Nerjaluna i Nerja på en resa som arrangeras av företaget Boka Nerja.

 

Läs mer i respektive länk.

 

 

 

Ohm Shanti, shanti, shanti

 

Elisabeth

 

Förläng sommaren med en eller två veckor i ljuvliga Nerja, Spanien. Vi erbjuder kursveckor med två kurser på samma resa: YOGA & MÅLA. 9-16 september, 16-23 september eller 9-23 september. Du kan åka med vilken av veckorna du vill eller båda. Läs mer under länken Yoga & Måla.

 

Tjuvstarta sommaren 9-16 maj 2019 med en härlig yogavecka i Nerja, Spanien. Priser för denna resa kommer i slutet av sommaren 2018.

 

I sol och värme, med bad & god mat yogar vi morgon och kväll. Nerja.

 

"Njut av livet, såsom livet njuter av dig"