Nerja, Spanien

Anordnar Yogaresor till den lilla kuststaden Nerja i soliga Spanien och yogahelger i Nynäshamn i samarbete med Thai Yoga Massage Center i Nynäshamn

 

Förläng sommaren 9-16 maj 2018 med en härlig yogavecka i Nerja, Spanien.

 

I sol och värme, med bad & god mat yogar vi morgon och kväll. Nerja.

 

Två yogaresor om året till Nerja. Maj & September, alltid 9-16.

Pris för septemberresan som är YOGA & MÅLA 2018 kommer i slutet av 2017. Många av de som var med i september 2017 har anmält sitt intresse så håll koll här eller maila mig så sätter jag upp dig på intresselistan.

 

Har glädjen att kunna erbjuda två yogaresor varje år till Nerja. Vi erbjuder en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. 9-16 maj & 9-16 september (Yoga & Måla) 2018.

 

Tillsammans tjuvstartar vi sommaren i maj 2018 eller förlänger sommaren i september i den lilla vackra staden Nerja. Vi erbjuder en kursvecka med sköna yogapass, promenader, god mat och trevligt boende på lägenhetshotellet Nerjaluna i Nerja på en resa som arrangeras av företaget Boka Nerja.

 

Maj 2018

Vi flyger med SAS Utresa Arlanda-Malaga 9/5 kl 06.05, ankomst Malaga 10.30. Hemresa Malaga-Arlanda 16/5 kl. 11.30 ankomst Stockholm 15.45. Gemensam transfer Malaga-Nerja t.o.r. .

 

Alla anmälningar görs via Boka Nerja direkt på Boka Nerjas hemsida via denna länk Du anger vid bokningen att det gäller yogaveckan 9-16 maj med Elisabeth, om du vill ha ett enkelrum eller dela boendet, vem du vill dela rum med om du reser tillsammans med någon. Se priser & boende i länken . Avbokningsskydd ingår inte i priset utan det får du lägga till själv. ANMÄLAN SENAST DEN 25 FEBRUARI

 

Anmälan kan självklart göras efter detta datum men då missar du gruppbiljetten på flyget även om du fortfarande kan få hjälp med att boka flyget.

 

Läs mer under länken "Priser & Boende"

 

 

 

Ohm Shanti, shanti, shanti

 

Elisabeth

 

"Njut av livet, såsom livet njuter av dig"